Antena 3 CNN Actualitate Strângerea de fonduri pentru Invictus, un adevărat succes. Adrian Măniuțiu: ”Ne-am depășit așteptările cu această licitație!”

Strângerea de fonduri pentru Invictus, un adevărat succes. Adrian Măniuțiu: ”Ne-am depășit așteptările cu această licitație!”

Strângerea de fonduri pentru Invictus, un adevărat succes. Adrian Măniuțiu: ”Ne-am depășit așteptările cu această licitație!”
Sursa foto: Foto: Invictus Romania/Facebook
10 Noi 2016   •   12:17

Zeci de personalităţi au fost alături de militarii români răniţi în teatrele de operaţii pentru că aceștia să poată participa la jocurile paralimpice Invictus 2017 din Canada. Campania Pedalam pentru Invictus, organizată de asociația Povestaşii, a reușit să adune în total 57 de mii de euro, suma care acoperă o parte din necesarul deplasarii.

Printre cei care au participat la evenimentul de aseara se numără Alteţa Sa Regală Principele Radu, ministrul Apărării Mihnea Motoc şi primarul general al capitalei Gabriela Firea.

Campania Pedalam pentru Invictus 2017 organizata de asociatia Povestaşii a început în luna iunie. La acțiune au participat pe rând mai multe personalități printre care și ministrul Apararii Mihnea Motoc, dar și presedintele Klaus Iohannis. In total, cei care au pedalat pentru un vis au mers pe bicicletă peste 6.000 de kilometri, care au fost scoși la vanzare cu 25 de euro bucata.

”Am încheiat campania de pedalat și de vândut kilometri. A fost apoteotic. Ne-am depășit așteptările cu această licitație”, a spus Adrian Măniuțiu.

”A fost absolut energizant pentru noi să vedem atât de mulți oameni devotați unei cauze, dornici să facă atâtea pentru niște oameni care s-au sacrificat pentru România”, a spus și Adrian Ursu.

Scopul acestei actiuni a fost de a ajuta o parte din militarii raniti in teatrele de operatii din Afganistan si Irak sa poata participa la jocurile mondiale paralimpice Invictus 2017 de la Toronto. La licitatia organizata pentru ei, piesa de rezistență a fost bicicleta pe care a pedalat colegul nostru Adrian Maniutiu.

Ministrul Apărării a donat la licitație o pereche de mănuși de ciclism despre care spune că i-au adus noroc. Și primarul general al Capitalei i-a asigurat pe cei cinci militari că-i va ajuta să-și îndeplinească visul.

Lotul militarilor români care ne vor reprezenta anul viitor în Canada va fi anunţat maine, de Ziua Veteranilor.

 

×
Subiecte în articol: invictus Klaus Iohannis
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close