Antena 3 CNN Actualitate Strigătul de ajutor al unei campioane a României. Apelul făcut de Mihai Gâdea: „Vă rog din suflet, donați sânge!”

Strigătul de ajutor al unei campioane a României. Apelul făcut de Mihai Gâdea: „Vă rog din suflet, donați sânge!”

Strigătul de ajutor al unei campioane a României. Apelul făcut de Mihai Gâdea: „Vă rog din suflet, donați sânge!”
de S.T.    |    26 Iul 2018   •   21:28

Adelina Gavrilă, de trei ori finalistă la Campionatul Mondial de atletism în sală, medaliată cu bronz la Campionatul Mondial U20 din 1996, locul 5 în finala Europeanului din 2010, de trei ori participantă la Jocurile Olimpice şi de zece ori campioană naţională, trece prin momente critice.

„Adelina va învinge, e în această competiție pentru a învinge. Vă rog din suflet, donați sânge! Faceți un efort, nu există niciun fel de risc. Mergeți și donați sânge”, a spus Mihai Gâdea, joi, la Antena 3.

Sportiva în vârstă de 39 de ani, din Brăila, are o sarcină cu o complicaţie rară, iar după ce va naşte va intra de urgenţă într-o operaţie de cinci ore, cu şanse de supravieţuire de doar 20%.

Colegele din atletism au demarat o campanie strigăt-de-ajutor, Adelina Gavrilă având nevoie de donaţii de sânge pentru ca medicii să o poată salva.

Se poate dona din orice oraş, însă este important ca toţi cei care merg pentru a dona sânge să menţioneze numele sportivei - Oancea Adelina - după căsătorie şi spitalul unde va avea loc intervenţia (spitalul Sanador - strada Sevastopol nr.9, sector 1)

Centrul de Transfuzie Sangvină Bucureşti se află pe strada Constantin Caracas, nr. 2, Bucureşti, sector 1 (telefon 031 405 36 60 / 031 405 36 61 / 031 405 36 62). Donaţiile se pot face în intervalul 7:30 - 13:30, dar doar până la ora 11:00 în caz de caniculă.

×
Subiecte în articol: Mihai Gâdea Sinteza Zilei
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close