Antena 3 CNN Actualitate Studenta găsită moartă într-un cămin din Timișoara ar fi nepoata președintelui Ugandei

Studenta găsită moartă într-un cămin din Timișoara ar fi nepoata președintelui Ugandei

Studenta găsită moartă într-un cămin din Timișoara se numește Mercy Kajuma Birungi, avea 24 de ani și ar fi nepoata președintelui Ugandei, Yoweri Museveni.

Studenta găsită moartă într-un cămin din Timișoara ar fi nepoata președintelui Ugandei
Sursa foto: Facebook
27 Mai 2020   •   14:14

Tânăra în vârstă de 24 de ani, din Uganda, a fost găsită moartă luni, 26 mai 2020, în camera unui cămin studențesc din Timișoara, după ce iubitul ei a sunat la 112 și a anunțat că aceasta nu îi răspunde la telefon.

Cu o zi înainte, Mercy Kajuma Birungi a fost consultată de echipajul unei ambulanțe private din Timișoara, iar medicii au descoperit că aceasta ar fi avut febră.

Mai mult, tânăra le-a explicat că de trei zile se simte rău și are febră, însă nu a avut un termometru să își măsoare temperatura. De asemenea, ea a explicat că se simte mai bine și nu a vrut să meargă la spital.

Luni, iubitul tinerei nu a putut lua legătura cu ea și a alertat Ambulanța. La căminul studențesc în care tânăra era cazată au ajuns medicii și pompierii ISU Timiș, aceștia din urmă spărgând ușa.

Studenta moartă din Timișoara, nepoata președintelui Ugandei

Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața fetei de 24 de ani.

Potrivit unor surse, Mercy Kajuma Birungi ar fi nepoata președintelui Ugandei, Yoweri Museveni, mama sa fiind sora soției președintelui.

Totuși, surse din anchetă spun că unchiul ei ar fi directorul unei mari companii din Uganda și că informația că ar fi nepoata președintelui nu se confirmă pentru moment.

Polițiștii IPJ Timiș au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă și continuă cercetările pentru a afla cum a murit tânăra studentă.

Mercy Kajuma Birungi era studentă în anul întâi la masterat, la Facultatea de Ştiinţe Economice a Universitatăţii de Vest din Timişoara.

×
Subiecte în articol: studenta Timisoara Mercy Kajuma Birungi
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close