Antena 3 CNN Actualitate Studenţi cu magneţii de la handsfree înţepeniţi în urechi (VIDEO)

Studenţi cu magneţii de la handsfree înţepeniţi în urechi (VIDEO)

Studenţi cu magneţii de la handsfree înţepeniţi în urechi <font color=red>(VIDEO)</font>
15 Feb 2008   •   18:54

Nota 1 la facultate este nimica toată faţă de ceea ce li s-a întâmplat unor studenţi din Iaşi. Şapte studenţi au primit o pedeapsă de-a dreptul dureroasă pentru că au copiat. Au ajuns la spital, după ce nu şi-au mai putut scoate din ureche dispozitivele cu care au trişat la examen. ?Am cumpărat de la colegii studenţi un handsfree super-profesional, de dimensiuni minuscule?, povesteşte unul dintre păţiţi.

Copiuţele nu mai sunt la modă demult, metodele moderne, cum ar fi copiatul cu handsfree, de pe telefon, este mult mai uşor şi discret. Introduci un magnet în ureche, de care ataşezi dispozitivul de ascultate. Există însă o problemă, pe care nu şi-a pus-o nimeni: este posibil să nu mai poţi scoate dispozitivul din ureche.

Cei şapte studenţi de la facultatea de Drept a Universităţii Alexandru Ioan Cuza din Iaşi au ajuns la spital, la ORL. Magneţii se înţepeniseră în urechi şi le puteau provoca o infecţie.

Dacă cei care folosesc astfel de metode nu s-au speriat încă, profesorii au o noutate pentru ei. Dascălii s-au prins şi ei cum stă treaba cu metodele moderne de copiat şi, mai nou, folosesc în clasă aparate radio mici, care bruiază sistemele ingenioase ale elevilor.

TRĂDAŢI DE URECHI:  

Observator

×
Parteneri
Sondaj CURS: Trei candidaţi despărţiţi de doar 4% la PMB
x close