Antena 3 CNN Actualitate Studenţii de la medicină împart camerele de cămin cu muncitorii

Studenţii de la medicină împart camerele de cămin cu muncitorii

Studenţii de la medicină împart camerele de cămin cu muncitorii
22 Oct 2007   •   22:14

Studenţii de la medicină au început iarna cu muncitorii la lucru, în propriile camere. Asta se întâmplă din cauza lucrările de reabilitare, care nu s-au încheiat la timp. Mai mult, o dată cu venirea frigului, studenţii au rămas şi fără căldură şi fără gaze. De trei ani, la căminele Universităţii de Medicină şi Farmacie din Bucureşti se tot lucrează. Mai întâi s-au pus termopanele. Nici bine nu au scăpat de praf şi moloz, că muncitorii au început iar să dărâme, ca să pună gresia şi faianţa. Acum, când afară termometrele arată temperaturi mici, mulţi studenţi nu au nici calorifere în camere.

Cei mai mulţi se încălzesc cum pot: unii şi-au adus de acasă calorifere electrice, alţii au încercat să dea drumul la aragaze, dar, surpriză, s-a întrerupt şi gazul. De la rectorat se aude numai de bine - lucrările sunt în grafic, iar gaze şi căldura se vor da după o verificare a conductelor. Verificare ce durează de mai bine de trei săptămâni.

De la începutul anului universitar, au fost depuse la rectorat peste 3.000 de plângeri de la studenţi. Termenele de finalizare a lucrărilor de modernizare a căminelor Universităţii de Medicină din Regie au fost amânate de două ori până în prezent.

Antena 3

×
Parteneri
ANM anunţă cum va fi vremea în iunie
x close