Antena 3 CNN Actualitate Studenţii de la o facultate din Bucureşti se calcă în picioare pentru a putea susţine examenele

Studenţii de la o facultate din Bucureşti se calcă în picioare pentru a putea susţine examenele

Studenţii de la o facultate din Bucureşti se calcă în picioare pentru a putea susţine examenele
11 Ian 2009   •   20:14

Un examen la o facultate din Bucureşti se poate transforma într-o experienţă neplăcută. Sute de studenţi ai facultăţii de Psihologie de la Universitatea Spiru Haret s-au călcat în picioare duminică pentru a intra în sala de examen. Profesorilor nu le-a păsat că sunt prea mulţi şi nu incap toţi, deodată in sala de examinare. Le-au luat banii tuturor. Cei care s-au impins mai tare au intrat, ceilalţi au rămas in frig.

Studenţii se plâng că au ajuns bătaia de joc a universităţii. Pe banii lor, câteva sute de euro pe semestru, sunt umiliţi şi trataţi ca nişte animale. După ce au fost ţinuţi în frig câteva ore, mulţi au decis să renunţe la facultate.
Rectorul facultăţii susţine că studenţii sunt vinovaţi pentru înghesuiala creată şi scandalul aferent. Studenţii nu au primit nici o explicaţie din partea reprezentanţilor universităţii pentru situaţia de la examenul de duminică.
Regulile facultaţii îi obligă pe cursanţii din Bucureşti, care au ales învăţamântul la distanţă, să vină la examene. Ministerul Educaţiei a anunţat că va declanşa un control la toate univesitaţăţile de stat şi particulare, pentru a vedea care sunt condiţiile oferite studenţilor.
Antena 3

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close