Antena 3 CNN Actualitate Se va termina pandemia de coronavirus în România la jumătatea lui iunie? Raed Arafat: Nu cred că suntem în această scădere!

Se va termina pandemia de coronavirus în România la jumătatea lui iunie? Raed Arafat: Nu cred că suntem în această scădere!

Un studiu arată că peste 99% dintre cazurile de coronavirus în România vor dispărea pe 18 iunie. Documentul mai arată că vârful a fost pe 19 aprilie. Raed Arafat consideră că aceste date sunt eronate, iar în acest moment nu este nimic cert.

Se va termina pandemia de coronavirus în România la jumătatea lui iunie? Raed Arafat: Nu cred că suntem în această scădere!
30 Apr 2020   •   21:46

”Eu nu pot să spun nimic. Nu cred că suntem în această scădere. Părerea epidemilogilor nu e așa. Noi avem acum ba 360 de cazui, ba 290. Nu suntem încă într-o scădere. Trebuie analziate cazurile active, cazurile vindecate. Suntem într-o fază stabilă, dar nu cea în care să spunem că suntem într-un trend descrescător. 

Sperăm să atingem acest prag peste două săptămâni. 

Trebuie să respectăm regulile. În vară am putea avea cazui puține dacă temepratura are un impact, dar trebuie să respectăm regulile. Trebuie să încercăm să nu mai ajungem la focare cum este cel din Suceava.”, a spus Raed Arafat.

×
Subiecte în articol: Raed Arafat coronavirus
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close