Antena 3 Actualitate Subiect și predicat. Speakerul motivațional Adrian Niculescu, adevărul despre bani

Subiect și predicat. Speakerul motivațional Adrian Niculescu, adevărul despre bani

12 Ian 2020   •   16:00
Subiect și predicat. Speakerul motivațional Adrian Niculescu, adevărul despre bani
Sursa foto: foto> captura Antena 3

Speakerul motivațional Adrian Niculescu a explicat, duminică, la 'Subiect și predicat, cu Ana Iorga', cum ar trebui să privim banul într-un mod 'sănătos' în lumea de astăzi, adică să avem o percepție corectă asupra sa.

"Chestia asta cu 'să vină banii', 'îmi doresc să fac bani' o întâlnim la cei tineri, la generația millennials, pentru că asta văd în societata. Iar a doua categorie, cei care merg pe convingeri limitative, sunt cei care provin din generația noastră care deja au ajuns în punctul în care au devenit frustrați.

Și ca să fii un pic mai liniștit ajungi să zici 'nu atrage atenția', 'de bine, de rău, ai acolo 20 de milioane'. Scopul omului face ca orice să fie fie bun, fie rău. Dacă eu reușesc să folsesc banii într-un scop bun, atunci eu sunt de aplaudat.

Banul este o hârtie, tu ești cel care alegi ce să faci cu ei. De asta eu le spun tinerilor: nu irosiți timp, învățați o meserie, orice, dar devin-o bun în meseria aceea, adică să fii atât de bun încât să devii in inventator în acea meserie", a spus Adrian Niculescu.

 

×

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close