Antena 3 Actualitate Subiectiv: Motivul pentru care Horia Georgescu a fost încătuşat cu mâinile la spate

Subiectiv: Motivul pentru care Horia Georgescu a fost încătuşat cu mâinile la spate

17 Mar 2015   •   20:54

Răzvan Dumitrescu a prezentat, în ediţia de marţi a emisiunii "Subiectiv", declaraţia avocatului lui Horia Georgescu, care a afirmat că şeful demisionar al ANI nu a opus rezistenţă la DNA în momentul arestării sale, arătând că doar poliţia poate preciza de ce i-au fost puse cătuşele la spate clientului său.

"Domnul Horia Georgescu nu a făcut niciun gest care să fie interpretat ca fiind gest de rezistenţă. Dimpotrivă, din acest punct de vedere, a continuat procedura normală. Numai poliţia poate să precizeze de ce cătuşele au fost puse la spate, şi nu în faţă. Există pur şi simplu o normalitate în procedura de însoţire a domnului Horia Georgescu din sediul DNA la sediul arestului Poliţiei, aşa cum prevedeau procedurile legale", a declarat Cristian Ene, avocatul lui Horia Georgescu.

Avocatul a făcut această precizare după ce, în presă, au apărut informaţii pe surse potrivit cărora Horia Georgescu ar fi opus rezistenţă luni, în momentul în care a fost reţinut şi scos din sediul DNA, astfel încât poliţiştii l-au încătuşat cu mâinile la spate.×
Subiecte în articol: Subiectiv

Ştirile Antena 3 sunt şi pe Facebook sau pe Google News

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close