Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Motivul pentru care Horia Georgescu a fost încătuşat cu mâinile la spate

Subiectiv: Motivul pentru care Horia Georgescu a fost încătuşat cu mâinile la spate

Subiectiv: Motivul pentru care Horia Georgescu a fost încătuşat cu mâinile la spate
Sursa foto: Foto captura Antena 3
17 Mar 2015   •   20:54

Răzvan Dumitrescu a prezentat, în ediţia de marţi a emisiunii "Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv", declaraţia avocatului lui Horia Georgescu, care a afirmat că şeful demisionar al ANI nu a opus rezistenţă la DNA în momentul arestării sale, arătând că doar poliţia poate preciza de ce i-au fost puse cătuşele la spate clientului său.

"Domnul Horia Georgescu nu a făcut niciun gest care să fie interpretat ca fiind gest de rezistenţă. Dimpotrivă, din acest punct de vedere, a continuat procedura normală. Numai poliţia poate să precizeze de ce cătuşele au fost puse la spate, şi nu în faţă. Există pur şi simplu o normalitate în procedura de însoţire a domnului Horia Georgescu din sediul DNA la sediul arestului Poliţiei, aşa cum prevedeau procedurile legale", a declarat Cristian Ene, avocatul lui Horia Georgescu.

Avocatul a făcut această precizare după ce, în presă, au apărut informaţii pe surse potrivit cărora Horia Georgescu ar fi opus rezistenţă luni, în momentul în care a fost reţinut şi scos din sediul DNA, astfel încât poliţiştii l-au încătuşat cu mâinile la spate.



×
Subiecte în articol: Subiectiv
Parteneri
Marele Premiu al Chinei | Tabloul complet al calificărilor
x close