Antena 3 CNN Actualitate Subiectiv: Telefonul, noua obsesie a lui Traian Băsescu

Subiectiv: Telefonul, noua obsesie a lui Traian Băsescu

Subiectiv: Telefonul, noua obsesie a lui Traian Băsescu
Sursa foto: Foto: VideoNews
19 Mar 2015   •   21:59
Telefonul pe care Traian Băsescu l-a dat procurorului general după sechestrul de la Nana a provocat scandal în Consiliul Superior al Magistraturii. Un judecător din CSM a decis să sesizeze în nume propriu Inspecţia Judiciară cu privire la presiunile asupra justiţiei, după ce, în urma discuţiilor aprinse, Consiliul stabilise să nu ia nicio măsură.
 
Atacurile lui Traian Băsescu la procurorul general Tiberiu Niţu au generat discuţii aprinse în CSM. 
 
Întrebat joi seară ce a vorbit cu Niţu, Băsescu a atacat, din nou, postul Antena 3.
 
"Eu am vorbit că nu am sunat, când eram în funcţie, un procuror de caz. Dar nu v-am spus niciodată minciuna pe care o insinuaţi, specifică Antena 3, că eu nu am sunat vreodată la procurorul general sau la procurorul şef DNA sau la procurorul şef DIICOT. [...]Cât despre ce am vorbit cu domnul Niţu, este absolut anormal să vă spun ce am vrut să îi comunic, pentru că oricum nu aţi crede. Pot suna pe orice tip de comunicaţii, pe orice telefon", a tunat Băsescu.  
 
Subiectul a fost dezbătut în ediţia de joi a emisiunii "Subiectiv", realizată de Răzvan Dumitrescu, la Antena 3. 
 
Invitat în emisiune, senatorul PSD, Daniel Savu, a explicat că Traian Băsescu face la PMP exact ce făcea de la tribuna prezidenţială, în timpul mandatelor de preşedinte.
 
"O să încep cu sfârşitul. Să nu ne pierdem încrederea în ideea de justiţie. Dacă nu va fi priponit domnul Băsescu, după tot ce a făcut în România ... PMP a devenit un fel de tribună prezidenţială, cum era cucul la ora 18:00, acum iese de la PMP. Şi-a dat seama, după ce a făcut Niţu dezvăluirea, că se duce spre un nou tip de acuzare."
 
Vicepreşedintele PNL, Mihai Voicu, a explicat că Băsescu încă nu realizează că este o persoană din ce în ce mai puţin importantă în România.
 
"Impresia mea este a unui om care încă nu s-a resemnat cu gândul că persoana sa este din ce în ce mai puţin importantă în România. Trăieşte cu impresia că nu i se poate întâmpla nimic, că totul gravitează în jurul său, se prezintă zilnic la un partid care e cam la jumatea pragului electoral sau pe acolo şi atunci comportamentul său este în consecinţă."

×
Parteneri
Elena Mateescu anunță o nouă schimbare a vremii, de Florii
x close