Antena 3 CNN Actualitate Subnutriţi şi bătuţi de părinţi, trei copii au ajuns la spital de Paşte

Subnutriţi şi bătuţi de părinţi, trei copii au ajuns la spital de Paşte

Subnutriţi şi bătuţi de părinţi, trei copii au ajuns la spital de Paşte
29 Apr 2008   •   19:21

Caz şocant la Constanţa. Trei fraţi, cu vârste cuprinse între 2 şi 5 ani, au ajuns la spital, într-o stare avansată de subnutriţie şi cu o igienă precară. Copiii au fost luaţi de acasă, din localitatea Tuzla, de asistenţii sociali, ca urmare a sesizării vecinilor. Oamenii povestesc că, în Săptămâna Mare, micuţii au venit de mai multe ori să le ceară de mâncare, iar noaptea i-au văzut dormind în grădină, în spatele casei. Familia are în total cinci copii.

Cei mai mari, în vârstă de 7, respectiv 11 ani, se află în centre de plasament de mai multă vreme. Vecinii spun că vinovat de starea micuţilor este tatăl lor. Oamenii povestesc cum bărbatul se îmbată şi îi ameninţă pe copii cu toporul şi apoi îi bate. De mila copiilor, vecinii nu au mai răbdat şi au chemat autorităţile.

Micuţii au fost duşi la Spitalul din Constanţa. Au petrecut Paştele în Clinica de Pediatrie a Spitalului Judeţean, iar dacă instanţa va hotărî decăderea din drepturile părinteşti, mama şi tatăl micuţilor ar putea face ani grei de închisoare pentru rele tratamente aplicate minorilor.

Antena 3

×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close