Antena 3 CNN Actualitate Suceava. Cinci trenuri sunt oprite în gările din judeţ, din cauza unei furtuni care a afectat alimentarea cu energie

Suceava. Cinci trenuri sunt oprite în gările din judeţ, din cauza unei furtuni care a afectat alimentarea cu energie

Suceava. Cinci trenuri sunt oprite în gările din judeţ, din cauza unei furtuni care a afectat alimentarea cu energie
Sursa foto: Foto: INTACT Images
15 Iul 2012   •   19:27

Cinci trenuri sunt oprite, duminică, în gări din judeţul Suceava, din cauza unei furtuni care a afectat alimentarea cu energie electrică în anumite zone din judeţ, conform Mediafax.
   
Patru trenuri sunt oprite între localităţile sucevene Coşna şi Grădiniţa, după ce, în urma unei furtuni, 40 de copaci au căzut pe calea ferată, afectând liniile de înaltă tensiune din zonă.
   
Astfel, două trenuri pe rutele Iaşi - Cluj-Napoca şi Iaşi - Timişoara sunt oprite în gara Floreni, unul în Ilva Mică (Ilva Mică - Vatra Dornei), şi unul în Ilva Mare (Timişoaara - Iaşi).
   
De asemenea, energia electrică este oprită între Iacobeni şi Argestru, din cauze necunoscute deocamdată, un tren pe ruta Vatra Dornei - Iaşi fiind blocat în gara Iacobeni.
   
Prefectul judeţului Suceava, Florin Sinescu, a declarat că angajaţi ai Direcţiei Silvice vor fi transportaţi cu o drezină în zona Coşna - Grădiniţa, pentru a îndepărta copacii căzuţi pe calea ferată, după care va fi refăcută reţeaua electrică afectată.
   
El a precizat că urmează să fie identificată şi cauza întreruperii curentului între Iacobeni şi Argestru.
   
Tot duminică, în judeţul Suceava, circulaţia rutieră a fost blocată pe DN 17, la ieşirea din comuna suceveană Iacobeni, după ce în urma unei furtuni un copac a căzut peste o maşină. De asemenea, un alt copac a căzut în municipiul Vatra Dornei pe DN 17 B, din cauza unei furtuni, blocând şoseaua.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close