Antena 3 CNN Actualitate Suceava: Un traficant de ţigări a fost reţinut de poliţie, după o urmărire în trafic de doi kilometri

Suceava: Un traficant de ţigări a fost reţinut de poliţie, după o urmărire în trafic de doi kilometri

Suceava: Un traficant de ţigări a fost reţinut de poliţie, după o urmărire în trafic de doi kilometri
Sursa foto: Foto: VideoNews
de S.T.    |    09 Mar 2012   •   17:00

Un contrabandist de ţigări, în vârstă de 22 de ani, a fost reţinut de poliţişti pentru 24 de ore, după o urmărire în trafic de aproximativ doi kilometri, scrie Agerpres.

După următirea în trafic, poliţiştii de frontieră din cadrul SPF Brodina au reuşit o captură de ţigări de contrabandă, în valoare de 40.000 de lei, potrivit purtătorului de cuvânt al STPF Suceava, Ilie Seriţan Poroch.

În continuarea cercetărilor s-a constatat că la activitatea de contrabandă a participat şi un alt tânăr, de 28 de ani, domiciliat în aceeaşi localitate. Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de contrabandă.

Şoferul urmează să fie prezentat instanţei de judecată cu propunere de arestare preventivă. Pe numele său a fost emisă ordonanţă de reţinere pe 24 de ore.  Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de peste 40.000 de lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar autoturismul în valoare de 12.000 de lei a fost indisponibilizat la sediul SPF Brodina în vederea continuării cercetărilor.

×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close