"Sue Ellen" din ”Dallas este devastată. A murit unicul său fiu

de Dan Gabor    |    24 Noi 2020   •   20:45
"Sue Ellen" din ”Dallas este devastată. A murit unicul său fiu

Actrița Linda Gray, cunoscută românilor pentru interpretarea personajului Sue Ellen din ”Dallas”, este în doliu după ce fiul său, Jeff Thrasher, în vârstă de 56 de ani, s-a stins din viață. Aceasta a anunțat trista veste pe o rețea socială.

”O reamintire a vieții fiului meu Jeff. Era ființa cea mai bună, cea mai nostimă, cea mai dulce… El a adus lumii atâta dragoste și era iubit de toată lumea! Fie ca să aibă o călătorie magică”, a scris  Linda Gray.

Fanii actriței i-au transmis condoleanțe și multe mesaje de încurajare. ”Îmi pare rău de pierderea fiului tău, Linda. Să se odihnească în pace. Multă dragoste și lumină”. ”Nu există cuvinte pentru așa ceva. Îmi pare rău pentru piedreea dumneavostră. Rămâneți puternică”. ”Gândurile și rugăciunile mele sunt pentru dumneavoastră în acest moment trist”, sunt numai câteva din numeroasele mesaje.

Până în acest moment nu a fost anunțată cauza exactă a morții lui Jeff Thrasher. Acesta era fiul pe care actrița americană l-a avut cu regizorul artistic și fotograful Ed Thrasher, cu care a fost căsătorită din anul 1962 până în 1983. A lucrat ca realizator și producător pentru mai multe proiecte de televiziune.

Linda Gray mai are o fiică, Kehly Sloane, în vârstă de 54 de ani, căsătorită cu Lance Sloane, rezultată tot din căsătoria cu Ed Thrasher. 

 

 

Parteneri
x close