Antena 3 CNN Actualitate Suicid la Universitatea Nicolae Titulescu din Bucureşti. Un profesor şi-a luat viaţa la 35 de ani

Suicid la Universitatea Nicolae Titulescu din Bucureşti. Un profesor şi-a luat viaţa la 35 de ani

Suicid la Universitatea Nicolae Titulescu din Bucureşti. Un profesor şi-a luat viaţa la 35 de ani
Sursa foto: profesor
12 Dec 2009   •   19:05

Un om merituos, un profesor excelent. Nimeni nu-şi explică motivele pentru care profesorul de la Universitatea Nicolae Titulescu din Capitală s-a aruncat de pe clădirea şcolii şi şi-a curmat viaţa, la 35 de ani. A lăsat în doi copii, un tată şocat şi mii de studenţi.

După ce a scăpat de la cursuri, profesorul a traversat strada, a intrat în cămin, a urcat 20 de metri şi s-a aruncat. Tatăl tânărului profesor abia reuşeşte să se adune atunci când vine vorba de moartea fiului său.

Cosmin Amza a mers la universitate ca în fiecare zi. Îşi iubea meseria. Avea grijă ca studenţii lui să îl aprecieze nu numai ca un profesor, ci şi ca un îndrumător în viaţă.

Cosmin Amua lucra de şase ani la acestă universitate. Toata lumea spunea că era un profesor excelent şi un om care îşi dedica tot timpul meseriei.

Unii studenţi spun că, în ultima lună profesorul era preocupat şi stresat din cauza unui sistem informatic la care lucra de mai multă vreme.

Nimeni nu îşi poate explica gestul profesorului. Era tânăr, iar familia şi copii erau totul pentru el. Firmele pe care le avea îi mergeau bine, iar problemele financiare erau practic inexistente.

Cosmin Amza a lăsat în urmă doi copii şi o soţie îndurerată.



Observator

×
Subiecte în articol: suicid
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close