Antena 3 CNN Actualitate Sunau oameni și le cereau bani în numele unor bolnavi de COVID - Câți bani au făcut escrocii din înșelătorie

Sunau oameni și le cereau bani în numele unor bolnavi de COVID - Câți bani au făcut escrocii din înșelătorie

Polițiștii din Capitală fac percheziții în București și Constanța în locuințele unor persoane bănuite de înșelăciune. Acestea ar fi obținut peste 100.000 de lei, după ce ar fi sunat oameni și ar fi cerut bani în numele unor bolnavi de COVID ori s-au dat drept rude bolnave.

Sunau oameni și le cereau bani în numele unor bolnavi de COVID - Câți bani au făcut escrocii din înșelătorie
de Andreea Cigolea    |    07 Oct 2020   •   11:00

Polițiștii fac percheziții în București și în județul Constanța, într-un dosar privind săvârşirea infracțiunilor de înșelăciune și respectiv tentativă la înșelăciune (sub forma a două acte materiale consumate și 43 de tentative). Prejudiciul în acest caz depășește 100.000 de lei.

Oamenii legii pun în aplicare mai multe mandate de aducere, inclusiv pe numele unor persoane aflate în executarea unor pedepse cu închisoarea. Audierile vor avea loc la Secția 7 Poliție.

Conform polițiștilor, suspecții sunt bănuiți că au sunat victimele și au cerut bani în numele unor bolnavi de Covid ori s-au pretins în convorbirea telefonică rude bolnave ale victimelor.

×
Parteneri
Perioada care se va lua în calcul la pensie. Anunțul ministrului Muncii
x close