Antena 3 CNN Actualitate Suporterii din Macedonia de Nord, spectacol unic în Centrul Vechi înaintea meciului de la Euro 2020

Suporterii din Macedonia de Nord, spectacol unic în Centrul Vechi înaintea meciului de la Euro 2020

Suporterii din Macedonia de Nord au făcut spectacol, astăzi, în Centrul Vechi din Bucureşti, înaintea meciului cu Ucraina de la Euro 2020.

Suporterii din Macedonia de Nord, spectacol unic în Centrul Vechi înaintea meciului de la Euro 2020
Sursa foto: Antena 3
de Cristi Popovici    |    17 Iun 2021   •   13:14

Suporterii nord-macedoneni au petrecut la terasele din Centrul Vechi, acolo unde au făcut un spectacol impresionant.

Fanii au cântat, au băut şi au dansat împreună, într-o atmosferă demnă de turneul european.

Macedonia de Nord întâlneşte, astăzi, începând cu ora 16.00, selecţionata Ucrainei, într-un meci organizat pe Arena Naţională din Bucureşti, contând pentru Euro 2020.

Suporterii din Macedonia de Nord au ajuns la Bucureşti încă de ieri şi au petrecut la terasele din centrul Capitalei.

Meciul, contând pentru Grupa C, începe la 16.00 și va avea în tribune, la fel ca și la primul meci, dintre Austria și Macedonia de Nord, în jur de 13.900 de spectatori, reprezentând 25% din capacitatea stadionului.

Ambele echipe ce se confruntă joi au debutat cu stângul la Euro 2020.

Ucraina a fost la un pas de a obține un egal nesperat în fața Olandei, după ce a reușit să anuleze avantajul de două goluri obținut de batavi, care apoi au reușit să marcheze pentru 3-2, la Amsterdam, în fața propriilor suporteri.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Debutantă la un turneu final, Macedonia de Nord a fost și ea egala Austriei până în minutul 78 al partidei, când Gregoritsch a marcat pentru 2-1, tabela fiind închisă de austrieci prin Arnautovic în minutul 89.

Totuși, Macedonia de Nord s-a bucurat de un moment de glorie, atunci când eroul național Goran Pandev a marcat golul egalizator de 1-1, în minnutul 12, primul al țării sale la un turneu final, devenind totodată al doilea cel mai în vârstă marcator la EURO.

Macedonenii speră să facă mai mult decât istorie, joi, la București, ținând cont că echipa care pierde în acest joc ar putea fi eliminată încă din faza grupelor, în funcție de rezultatul celui de al doilea meci al zilei din grupă, dintre Olanda și Austria.

Cele două reprezentative se întâlnesc pentru a cincea oară, ultima dată, în urmă cu 6 ani, Ucraina câștigând cu 2-0 în deplasare, în preliminariile pentru EURO 2016, când s-a impus și pe teren propriu, cu 1-0.

Anterior, Macedonia a reușit să câștige cu 1-0 un amical, pe teren propriu, în 2004, și să obțină o remiză albă, în deplasare, în 2003.

×
Subiecte în articol: Macedonia de Nord centrul vechi Euro 2020
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close