Antena 3 CNN Actualitate Suporterii maghiari au ajuns în Bucureşti. Au început INCIDENTELE

Suporterii maghiari au ajuns în Bucureşti. Au început INCIDENTELE

Suporterii maghiari au ajuns în Bucureşti. Au început INCIDENTELE
11 Oct 2014   •   13:37

Trenul cu 850 de suporteri maghiari a ajuns în urmă cu puţin timp în Gara Băneasa.  Suporterii au aruncat cu petarde, au scandat şi au pregătit şi o coregrafie pentru sosirea în Bucureşti.

Demonstraţie de forţă încă de la plecarea din Budapesta. Au aprins zeci de torţe şi petarde şi au scandat injurii la adresa României. 
 
Suporterii au ajuns deja pe teritoriul nostru, iar măsurile de securitate luate de autorităţile române sunt impresionante. 
 
Peste 9.000 de forţe de ordine se vor asigura că incidentele de la meciul de anul trecut nu se vor repeta.

Aproximativ 3000 de suporteri, conform FRF, vin la Bucureşti, atât cu trenul, cât şi cu maşini personale.
Autorităţile române şi maghiare au luat decizia de a-i trasporta direct la stadion pentru evitarea incidentelor de anul trecut.
Pe traseul de la gara Băneasa până la stadion, transportul va fi supravegheat şi cu ajutorul unui elicopter al Inspectoratului General pentru Aviaţie, pentru a avea imagini în timp real de pe traseu şi a evita eventuale incidente, a declarat Irina Drăgan, purtător de cuvânt al Jandarmeriei Române. De asemenea, suporterii vor fi filmaţi cu ajutorul unor drone comandate de la sol.
Fanii unguri au primit, la sosirea la Bucureşti, un pliant cu informaţii privind traseul, detalii despre stadion şi măsurile care trebuie să le respecte în România.
Un tren special pentru suporterii unguri care vor asista la meciul dintre cele două naţionale de fotbal a intrat în ţară la ora 02.00, prin Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, unde a staţionat aproximativ o oră, timp în care autorităţile de frontieră au verificat documentele pasagerilor.
 
Trenul a venit de la Budapesta, având 780 de pasageri, iar pe locomotivă sunt pictate chipurile celor mai cunoscuţi fotbalişti din Ungaria. Fanii au aruncat cu petarde, cutii şi sticle de bere şi au scandat de la ferestre "Ungaria! Ungaria" în gările din Curtici şi Arad, însă forţele de ordine nu au aplicat sancţiuni.
 

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close