Antena 3 CNN Actualitate Două surori au fost atacate de un dulău scăpat din lanţ. Animalul i-a sfâşiat picioarele uneia din fete şi a sărit şi la cealaltă

Două surori au fost atacate de un dulău scăpat din lanţ. Animalul i-a sfâşiat picioarele uneia din fete şi a sărit şi la cealaltă

Cele două surori se plimbau pe o stradă din Reşiţa când un câine de talie mare le-a atacat din senin. Una din surori a ajuns la spital după ce a fost muşcată de picioare. Cealaltă a reuşit să se ferească de animalul violent.

Două surori au fost atacate de un dulău scăpat din lanţ. Animalul i-a sfâşiat picioarele uneia din fete şi a sărit şi la cealaltă
de Cristi Popovici    |    13 Oct 2020   •   21:40

Potrivit Inspectoratului Județean de Jandarmi din Caraș-Severin, cele două surori se plimbau pe stradă, în apropierea locuinţei. Ele mergeau la un magazin din cartierul Doman din Reșița.

La un moment dat, în dreptul unei case, un câine de talie mare a reuşit să iasă prin uşa întredeschisă. Animalul pur şi simplu s-a năpustit asupra celor două surori.

Una din ele a fost muşcată grav de picioare, cealaltă reuşind să se apere aruncând cu pietre în dulău.

Martorii au sunat la 112 iar la faţa locului au ajuns o ambulanţă şi un echipaj al jandarmilor. Victima muşcată, în vârstă de 36 de ani, a fost transportată la spital pentru a-i fi acordate îngrijiri de specialitate.

Între timp, jandarmii l-au identificat pe proprietarul câinelui. Acesta va avea de suferit pentru că nu şi-a ţinut câinele bine legat.

"Jandarmii cărășeni au identificat proprietarul animalului, iar în baza OUG nr.55 din 2002 privind regimul de deținere al câinilor periculoși sau agresivi, au întocmit actele de sesizare privind comiterea unei infracțiuni”, se arată într-un comunicat al IJJ Caraș-Severin.

×
Subiecte în articol: Reşiţa
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close