Antena 3 CNN Actualitate Surse: Florin Prunea, pus oficial sub acuzare pentru trafic de influenţă

Surse: Florin Prunea, pus oficial sub acuzare pentru trafic de influenţă

Surse: Florin Prunea, pus oficial sub acuzare pentru trafic de influenţă
Sursa foto: Florin Prunea
16 Mai 2009   •   09:39

Directorul de relaţii internaţionale al FRF, Florin Prunea, a fost pus oficial sub acuzare, pentru trafic de influenţă şi luare de mită, susţin surse judiciare, citate de Mediafax. Prunea trebuia să intervină pe lângă Comisiile de Disciplină şi Apel din cadrul FRF, pentru a reduce sancţiunile primite de Penescu, iar în schimbul acestor favoruri, ar fi primit 10.000 de dolari. Contactat telefonic, Florin Prunea a refuzat să spună dacă a fost pus oficial sub urmărire penală. Prunea a fost audiat joi, la DNA Piteşti.

Procurorii îl acuză pe oficialul FRF că ar fi luat mită de la Cornel Penescu pentru ca patronului argeşean să-i fie trecută cu vederea o abatere disciplinară. ?Nu pot să le clasific decât ca minciuni ordinare?, a fost replica lui Prunea. ?Aceste mizerii care au apărut... ar fi grav ca ele să fie comandate şi cineva să fie în spatele lor?. ?La momentul oportun voi spune tot?, a adăugat el.

Florin Prunea a evitat să spună dacă procurorii l-au acuzat în mod oficial de luare de mită şi trafic de influenţă: ?Nu pot şi cred că nici nu ar fi bine să spun, nu ar fi normal?.

Directorul de Relaţii Internaţionale din cadrul FRF a fost joi la DNA Piteşti. După aproape nouă ore de audieri, Prunea a refuzat să ofere prea multe detalii despre conţinutul discuţiilor cu procurorii. În aceeaşi zi a fost adus, din arestul Poliţiei Judeţene, şi finanţatorul FC Argeş, Cornel Penescu. Ulterior, s-a prezentat la DNA şi preşedintele FC Argeş, Cristian Mincă, procurorii anticorupţie confruntând declaraţiile celor trei.

Antena 3

×
Parteneri
Avertizare meteo imediată cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii!
x close