Antena 3 CNN Actualitate Suspectul în cazul uciderii japonezei, dus la expertiză pentru a se afla dacă avea discernământ

Suspectul în cazul uciderii japonezei, dus la expertiză pentru a se afla dacă avea discernământ

Suspectul în cazul uciderii japonezei, dus la expertiză pentru a se afla dacă avea discernământ
Sursa foto: Foto: Mediafax
de M.Z.    |    30 Aug 2012   •   15:20

Suspectul în cazul uciderii japonezei este dus joi la expertiză. Procurorii vor să afle dacă omul avea discernământ în momentul crimei de care este suspectat.

Vlad Nicolae este expertizat la Penitenciarul Jilava.

Bărbatul cercetat pentru uciderea studentei japoneze este suspect şi în alte şase dosare. Procurorii l-au audiat pe presupusul criminal şi spun că acesta ataca femei bătrâne, lipsite de apărare, pe care le viola şi le tâlhărea. În familia lui mai există un criminal. Vărul lui este închis pe viaţă după ce a omorât trei oameni într-o singură noapte.

Suspectul este acuzat că a ucis-o pe studenta japoneză într-o pădure de lângă Bucureşti. Nu şi-a recunoscut fapta, însă procurorii sunt convinşi că el este cel care a acostat-o pe tânără în aeroport şi a urcat cu ea în taxi.

Pe lângă cele şase dosare, bărbatul a mai fost amendat în repetate rânduri de poliţie pentru cărăuşie şi cerşetorie în parcarea din aeroportul Henri Coandă. După fiecare amendă primită, omul revenea însă la vechiul obicei.

×
Subiecte în articol: expertiza
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close