Antena 3 CNN Actualitate Sute de poliţişti din toată ţara vor asigura paza suplimentară a turiştilor de pe litoral

Sute de poliţişti din toată ţara vor asigura paza suplimentară a turiştilor de pe litoral

Sute de poliţişti din toată ţara vor asigura paza suplimentară a turiştilor de pe litoral
18 Iun 2008   •   09:41

Turiştii care îşi vor petrece concediul pe litoral vor fi protejaţi, începând de joi, de câteva sute de poliţişti din toată ţara. Aceştia îi vor ajuta pe colegii lor constănţeni să supravegheze staţiunile pe toată perioada sezonului estival.

Aproape 300 de agenţi şi 14 ofiţeri de la inspectoratele de poliţie din ţară vor fi detaşaţi pe litoral numai pe linie de siguranţă publică. În plus, 25 de ofiţeri şi agenţi se vor ocupa de investigaţii criminale, iar 10 ofiţeri de investigarea fraudelor.

Traficul va fi supravegheat de 40 de agenţi de la poliţia rutieră, dotaţi cu nouă echipaje radar, motociclete şi maşini de patrulare. În ajutorul agenţilor de circulaţie vor veni două elicoptere ale Ministerului Internelor, în special în weekend, atunci când principalele drumuri care duc spre litoral sunt mai aglomerate.

Jandarmii vor asigura ordinea şi liniştea publică în Năvodari, Costineşti, Vama Veche şi 2 Mai. Şi staţiunile Mamaia, Eforie Nord, Eforie Sud se vor afla sub supravegherea poliţiştilor.

200 de elevi de la Şcoala de Agenţi de Poliţie Vasile Lascăr din Câmpina vor ajuta forţele de ordine să menţină un climat de linişte în acest sezon estival. Ei vor fi cazaţi în Mamaia, Eforie Nord şi Neptun şi vor patrula pe plaje pentru siguranţa turiştilor.

Poliţiştii detaşaţi din ţară îşi vor încheia misiunea pe litoral la 1 septembrie.



Antena3

×
Parteneri
Înregistrări șocante de la Spitalul Pantelimon: A murit tot salonul 6!
x close