Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr de 21 de ani a murit în Gorj după ce mașina în care se afla a intrat într-un stâlp de beton. Șoferul mașinii băuse!

Un tânăr de 21 de ani a murit în Gorj după ce mașina în care se afla a intrat într-un stâlp de beton. Șoferul mașinii băuse!

Tragedie în prima zi din an, pe șoseaua DN 67 D, pe raza comunei Pestisan, Județul Gorj. Un tânăr și-a pierdut viața, vineri, iar un altul a fost grav rănit după ce mașina în care se aflau s-a lovit de un stâlp de beton. Șoferul în vârstă de 26 de ani, din comuna Runcu, a urcat băut la volan, a pierdut controlul asupra volanului și a intrat cu mașina in stâlp.

Un tânăr de 21 de ani a murit în Gorj după ce mașina în care se afla a intrat într-un stâlp de beton. Șoferul mașinii băuse!
Sursa foto: Pandurul.ro
de Mia Lungu    |    01 Ian 2021   •   17:00

Impactul a fost atât de puternic încât pasagerul de pe scaunul din dreapta, de 21 de ani, a murit pe loc, iar șoferul a suferit traumatisme grave. Șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și i-a rezultat o alcoolemie de 0.46mg/l alcool pur în aer expirat.

Poliția a întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpa, vătămare corporala din culpă și conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoana aflată sub influența alcoolului.

 

×
Subiecte în articol: accident tânăr mort Gorj
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close