Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr din Argeș a mers 7 kilometri pe jos să îi ducă mâncare fetiței sale, însă a fost încolțit de o haită de lupi

Un tânăr din Argeș a mers 7 kilometri pe jos să îi ducă mâncare fetiței sale, însă a fost încolțit de o haită de lupi

Un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Argeș, a mers 7 kilometri pe jos, prin pădure, pentru a-i duce mâncare fetiței sale, însă a fost încolțit de o haită de lupi și a sunat la numărul de urgență 112.

Un tânăr din Argeș a mers 7 kilometri pe jos să îi ducă mâncare fetiței sale, însă a fost încolțit de o haită de lupi
Sursa foto: Jandarmeria Argeș
05 Mai 2020   •   11:25

Ieri dimineață, marți, 4 mai 2020, tânărul din comuna Dragoslavele a plecat pe jos, către comuna Nămăești, acolo unde locuiește fetița sa, pentru a-i duce de mâncare.

Tânărul este divorțat, iar fiica sa locuiește cu mama în comuna Nămăești, la o distanță de peste 7 kilometri de locuința lui.

Ieri dimineață, după ce a mers pe jos șapte kilometri, tânărul a fost încolțit în pădure de o haită de lupi, iar pentru a scăpa s-a urcat într-un copac și a sunat la numărul de urgență 112.

Un echipaj de jandarmi din cadrul Postului Montan Rucăr l-a localizat pe bărbat. Când au ajuns la tânărul tată, jandarmii au descoperit că haita de lupi plecase, notează adevarul.ro.

Astfel, jandarmii l-au ajutat pe tânăr să coboare din copac și apoi l-au însoțit până la locuința fiicei sale.

×
Parteneri
Fraudă cu vouchere de vacanţă. Cinci poliţişti implicaţi
x close