Antena 3 CNN Actualitate Tânăr bucureştean, înjunghiat mortal în Berceni

Tânăr bucureştean, înjunghiat mortal în Berceni

Tânăr bucureştean, înjunghiat mortal în Berceni
12 Feb 2008   •   07:32

Incident extrem de grav, luni seară, în cartierul Berceni din Bucureşti. Un tânăr de 19 ani a murit, după ce a fost înjunghiat în plină stradă, iar alţi trei au ajuns în spital cu multiple răni. Altercaţia a avut loc pe Bulevardul Alexandru Obregia din cartierul Berceni în jurul orei 23.00. Şase tineri au fost atacaţi cu cuţite de mai multe persoane. Dintre aceştia, patru au fost înjunghiaţi. Una dintre victime, un adolescent de 19 ani, a decedat în drum spre spital. Acesta a fost înjunghiat în artera femurală, iar din cauza pierderii masive de sânge nu a mai putut fi salvat.

La faţa locului s-a deplasat imediat o echipă de criminalişti care au încercuit zona şi au început cercetările. Au măsurat, au luat amprente şi au făcut fotografii -

Un alt tânăr grav rănit, cu plagă în zona craniană, a fost internat la Spitalul Clinic ''Bagdasar Arseni''. Pacientul este internat la neurochirurgie, pentru că plaga este destul de mare, are zece centimetri şi trebuie supravegheată, au declarat medicii.

Doi dintre atacatori au fost reţinuţi şi duşi la audieri la secţia 15 de Poliţie.

Nu se ştie deocamdată motivul care a dus la această tragedie. Poliţiştii au început o anchetă pentru prinderea celorlalţi agresori.

Agresorii ar putea fi acuzaţi de omor calificat, infracţiune pedepsită cu 15-25 ani de închisoare.

Oamenii legii fac apel la populaţie pentru a-i identifica pe agresori. Ei susţin că Poliţia va asigura protecţie eventualilor martori oculari.

Antena 3

×
Parteneri
Tânăr dezbrăcat de jandarmi, pentru a fi verificat de droguri, în Mamaia
x close