Antena 3 CNN Actualitate Tânăr de 19 ani din Târgu-Mureş, ucis de un adolescent din cauza unei fete (VIDEO)

Tânăr de 19 ani din Târgu-Mureş, ucis de un adolescent din cauza unei fete (VIDEO)

Tânăr de 19 ani din Târgu-Mureş, ucis de un adolescent din cauza unei fete (VIDEO)
31 Iul 2010   •   19:03

O lovitură de cuţit dată din gelozie i-a adus moartea unui tânăr de 19 ani, din Târgu-Mureş. Băiatul a fost înjunghiat de un prieten cu doi ani mai mic, pentru că iubeau aceeaşi fată. Cel care a lovit, a reuşit să fugă şi nu a fost găsit nici până acum.

Cu puţin timp înainte, cei doi băieţi stăteau liniştiţi de vorbă. Nimic nu prevestea tragedia.

?A fost întâi o discuţie între cei doi pe scara blocului, aparent calmă, văzută de câţiva vecini, după care nu ştim încă din ce motiv, lucrurile s-au precipitat?, a declarat procurorul Dan Oltean.

Motivul supărării ar fi fost o fată care l-a părăsit pe adolescentul de 17 ani pentru băiatul de 19 ani. Se pare că cei doi tineri s-au certat, iar cel mai mic a lovit cu un cuţit.

?Victima a fost lovită la etajul 1 al blocului, undeva în zona gâtului. A început să sângereze urcând până la etajul patru?, a precizat procurorul Dan Oltean.

Cu sângele şiroind, băiatul a intrat în apartamentul unde iubita lui locuia pentru câteva zile.

?A mers direct la baie... Când a ieşit afară, a căzut pe hol?, povesteşte Vorody Bolas, un coleg. ?Era tot plin de sânge. Eu am urcat după vreo 15 minute după ce s-a întâmplat toată treaba, şi am văzut pe scări şi pe pereţi, tot era plin de sânge?, spune un martor.

Efortul a agravat hemoragia şi a grăbit moartea tânărului. Medicii n-au putut decât să constate decesul.

Părinţii tânărului sunt distruşi. Era singurul lor copil.

Misiunea anchetatorilor e dificilă. Nimeni nu ştie exact ce s-a întâmplat pe scara blocului între cei doi tineri. Adolescentul care a dat lovitura ucigaşă e căutat şi acum de poliţişti. Dacă va fi găsit vinovat, riscă să-şi petreacă toată tinereţea în închisoare.

Observator

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close