Antena 3 CNN Actualitate Tânăr în comă, după ce a fost bătut la discotecă (IMAGINI ŞOCANTE)

Tânăr în comă, după ce a fost bătut la discotecă (IMAGINI ŞOCANTE)

Tânăr în comă, după ce a fost bătut la discotecă (IMAGINI ŞOCANTE)
Sursa foto: Foto: Antena 1
03 Sep 2010   •   15:01

De la discotecă, în comă, la spital! Un tânăr din Miercurea Ciuc a fost bătut crunt, pentru că a făcut ochi dulci unei fete. Bătăuşul o plăcea şi el şi a devenit gelos când a văzut că rivalul lui câştigă teren. L-a urmărit şi l-a atacat pe neaşteptate. Momentul a fost surprins de camere de luat vederi.

S-a întâmplat după miezul nopţii, într-o discotecă din oraş. Mai exact, pe coridorul care duce spre toalete. Tânărul de 28 de ani s-a oprit să stea de vorbă cu o fată. Ca din senin a fost atacat, din spate.

Agresorul l-a tras de gât şi l-a izbit cu capul de perete. Scurt şi puternic. Nu s-a oprit nici când l-a văzut la pământ, deşi victima nu mai mişca. A mai dat o dată, cu piciorul.

Cinci oameni au asistat la scena de groază. Niciunul n-a intervenit. După atac, imaginile arată clar că bătăuşul s-a întors în club şi s-a distrat cu prietenii. Ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Primul contact dintre agresor şi victimă avusese loc însă mai devreme, pe ringul de dans. Tânărul de 28 de ani a intrat în vorbă cu o fată. Una pe care, se pare o plăcea şi bătăuşul. Cei doi tineri au avut o discuţie, mai mult sau mai puţin încinsă. După câteva minute, rivalul agresorului avea să plătească.

Observator

 

×
Subiecte în articol: discoteca coma tanar bătaie
Parteneri
Incendiu puternic la locomotiva unui tren cu zeci de călători, în gara Hodoni din Timiș
x close