Antena 3 CNN Actualitate Tânăra bucureşteancă înjungiată de 19 ori, omorâtă de fratele iubitului ei

Tânăra bucureşteancă înjungiată de 19 ori, omorâtă de fratele iubitului ei

Tânăra bucureşteancă înjungiată de 19 ori, omorâtă de fratele iubitului ei
14 Sep 2008   •   19:31

Tânăra din Bucureşti înjunghiată de 19 ori săptămâna trecută fost omorâtă de cel care urma să-i devină cumnat. Bărbatul, care a recunoscut că a ucis-o pe tânăra gravidă în luna a treia, nu era doar un cunoscut al familiei, ci chiar fratele vitreg, al iubitului femeii. Apropiaţii victimei spun că fata a fost omorâtă, pentru câteva bijuterii.

Cel care urma să devină socrul Simonei nu îşi revine din şoc. Trebuie să se obişnuiască cu gândul că fericirea băiatului său a fost distrusă chiar de fiul lui vitreg, băiatul soţiei sale. Pentru apropiaţii fetei nu există îndoială: tânărul şi-a omorât viitoarea cumnată cu premeditare.

Ei spun că acesta a pus totul la cale. Se întorsese de numai două zile din Spania, fără bani. A venit în locuinţă, l-a luat de acasă pe fratele său vitreg, motivând că vrea să-l ajute să-şi cumpere o maşină, apoi l-a lăsat să-l aştepte. S-a întors şi spera să găsească în casa celor doi, o avere. Numai că a fost surprins de tânăra femeie.

Cu asta s-a ales criminalul. O mână de bijuterii. Anchetatorii spun că tânărul de numai 18 ani a dat dovadă de sânge rece, de vreme ce nu s-a lăsat înduplecat nici de ţipetele femeii, nici de lupta ei pentru supravieţuire. Suspectul a primit mandat de arestare pentru 29 de zile.

Pentru anchetatori, cazul mai are încă necunoscute. Dacă mobilul crimei a fost jaful, de ce locuinţa nu era răvăşită? Sunt analizate şi alte ipoteze: cea a unei agresiuni sexuale sau a unei răzbunări, în familie.

Observator

×
Parteneri
Daniel Baciu, anunț important pentru toți pensionarii din România
x close