Antena 3 CNN Actualitate Tânăra care s-a sinucis împreună cu copilul se temea că nu îşi poate creşte singură fetiţa

Tânăra care s-a sinucis împreună cu copilul se temea că nu îşi poate creşte singură fetiţa

Tânăra care s-a sinucis împreună cu copilul se temea că nu îşi poate creşte singură fetiţa
20 Ian 2008   •   18:45

Tânăra care s-a aruncat sâmbătă de la etajul cinci ţinându-şi în braţe fetiţa de numai doi ani a renunţat la viaţă de teamă că nu va reuşi să-şi crească singură copilul. Ea nu a putut accepta, că nici unul dintre cei doi bărbaţi, pe care i-a iubit, nu îi recunoaşte copilul. Rudele au declarat la poliţie că în ultimele luni au auzit-o pe Cristina spunând că nu mai vrea să trăiască.

Cristina Datcu nu a avut o viaţă uşoară. S-a născut în Tătărăştii de Jos, într-o familie cu cinci fraţi. A rămas fără mamă de mică iar nouă ani a stat într-un cămin de copii. Acum trei ani l-a cunoscut şi pe Silviu şi pe Florin şi s-a îndrăgostit de Florin, care însă a plecat în Spania. Atunci s-a apropiat mai mult de Silviu.
Visele i s-au spulberat când a rămas însărcinată. Nici unul dintre cei doi iubiţi nu a vrut să-i recunoască copilul. De ruşinea satului, după ce a născut s-a mutat în Capitală. A împărţit două camere cu sora mai mare, cumnatul şi nepotul. Toţi spun că îşi iubea fetiţa, dar o măcina ideea că are un copil din flori. În primăvara anului trecut i-a dat în judecată pe cei doi foşti iubiţi pentru a stabili paternitatea fetiţei. A cerut în instanţă probe ADN. La ultimul termen, martorii au fost împotriva ei. De atunci a fost disperată. Nu şi-a găsit liniştea. Chiar şi aşa nimeni nu s-a gândit ca singura ieşire din criză este gestul extrem.

Observator

×
Parteneri
Stradă surpată şi în Cluj-Napoca Traficul este restricționat
x close