Antena 3 CNN Actualitate Tânără farmacistă, ucisă de iubit pentru ca a refuzat să se mărite cu el (VIDEO)

Tânără farmacistă, ucisă de iubit pentru ca a refuzat să se mărite cu el (VIDEO)

Tânără farmacistă, ucisă de iubit pentru ca a refuzat să se mărite cu el (VIDEO)
22 Iul 2010   •   21:28

O tânără farmacistă a plătit cu viaţa pentru că a refuzat să se mărite. A fost ucisă în propriul dormitor şi aruncată la groapa de gunoi a Braşovului chiar de bărbatul care îi ceruse mâna. Se pare că la crimă a asistat şi copilul ei, de numai 5 ani. Joi seară, iubitul a primit mandat de arestare pentru 29 de zile pentru omor.

?Erau pete de sange pe pereti, gen Elodia!?, a declarat o vecină. Un dormitor răvăşit, un pat fără saltea, câteva pete de sânge şi două pahare goale. Asta au găsit criminaliştii în casa în care a fost omorâtă tânăra de 29 de ani.

O zi întreagă nimeni n-a ştiut ce s-a întâmplat cu femeia. Nici rudele, nici vecinii n-au bănuit că în casa crimei era închisă fetiţa de 5 ani a victimei.

În apartamentul răvăşit nu era nici urmă de cadavru. Doar câteva picături de sânge pe scări şi în parcarea blocului. Câteva ore mai târziu, suspectul le arăta anchetatorilor unde zăcea femeia.

?A fost audiat de procurori şi se pare că a recunoscut?, a spus Carmina Reit, procuror.

Tânăra era desfigurată. Bărbatul a lovit-o în cap, iar apoi a sugrumat-o. A legat-o într-o pătură şi a îndesat-o în maşina ei. I-a aruncat cadavrul pe câmp. Tot în câmp a aruncat şi salteaua plină de sânge.

Bărbatul a spus şi ce l-a împins la crimă. ?Au fost motive personale de gelozie. El ar fi vrut să o ia de nevastă şi ea a refuzat?, a declarat Carmina Reit.

Vecinii nu ştiau că e violent, dar îl priveau cu suspiciune. Se pare că cei doi aveau o relaţie de mai bine de un an. Femeia era văduvă şi îşi creştea singură fetiţa de 5 ani. Bărbatul era căsătorit şi ar fi vrut să divorţeze pentru a întemeia o nouă familie împreună cu tânăra farmacistă.

Observator

 

×
Parteneri
Meteorologii au anunțat când scăpăm de ploi
x close