Antena 3 CNN Actualitate Tânără strânsă de gât în plină stradă şi lovită cu pumnul până la leşin. Salvarea fetei a venit pe neașteptate! Ce s-a întâmplat cu agresorul

Tânără strânsă de gât în plină stradă şi lovită cu pumnul până la leşin. Salvarea fetei a venit pe neașteptate! Ce s-a întâmplat cu agresorul

O tânără a fost agresată în plină stradă de un individ, într-o zonă aglomerată din orașul Dej. Agresorul a strâns-o de gât și a lovit-o cu pumnul până a lăsat-o inconștientă, ea fiind salvată de un jandarm care trecea prin zonă și care a intervenit.

Tânără strânsă de gât în plină stradă şi lovită cu pumnul până la leşin. Salvarea fetei a venit pe neașteptate! Ce s-a întâmplat cu agresorul
Sursa foto: Foto: Facebook/Jandarmeria Cluj
19 Ian 2020   •   11:55

Incidentul a fost povestit pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Cluj, unde a fost postat inclusiv un mesaj de mulțumire al tinerei către salvatorul ei.

„Sâmbătă, 18 decembrie a.c., în jurul orei 19:00, sergent major Darius Biriş, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj, aflat în timpul liber, în zona Pieţei Bobâlna din municipiul Dej, a observat pe trotuar un bărbat care avea o discuţie aprinsă cu o tânără. Jandarmul clujean a observat apoi cum acesta a trecut la agresiune fizică, strângând-o pe tânără de gât”, au anunţat reprezentanţii Jandarmeriei Cluj. 

În acel moment, sergentul major Darius Biriş (foto) a coborât din maşina în care se afla împreună cu un prieten, pentru a aplana situaţia conflictuală, dar agresorul a continuat să o lovească în faţă pe tânăra care a căzut inconştientă pe trotuar. În acel moment, Biriş a sărit şi a imobilizat agresorul.

„Deşi jandarmul clujean şi-a declinat identitatea, agresorul a încercat să-l lovească, încercând fără succes să fugă, fiind prins şi imobilizat”, au precizat reprezentanţii Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Cluj.    

După ce l-a imobilizat pe agresor, jandarmul a sunat la 112 şi a chemat un echipaj de poliţie pentru a-l prelua. Potrivit sursei citate, la sosirea poliţiştilor, jandarmul l-a predat pe bărbat, care s-a dovedit a fi cunoscut de către aceştia cu antecedente.

 

 

 

×
Subiecte în articol: Darius Biriş
Parteneri
Marcel Boloş, planuri pentru creşterea TVA-ului în România
x close