Antena 3 CNN Actualitate Tânărul bancher care s-a aruncat de pe bloc are şanse mari de supravieţuire (VIDEO)

Tânărul bancher care s-a aruncat de pe bloc are şanse mari de supravieţuire (VIDEO)

Tânărul bancher care s-a aruncat de pe bloc are şanse mari de supravieţuire <font color=red>(VIDEO)</font>
09 Ian 2008   •   16:41

Tânărul care a furat peste 100.000 de euro din banii băncii la care lucra are şanse de supravieţuire. Bărbatul este în continuare în comă, după ce a încercat să se sinucidă, însă medicii sunt optimişti în privinţa stării sale. Surse medicale spun că are 70 la sută şanse să îşi revină. Între timp, la sediul sucursalei băncii din care au dispărut banii continuă ancheta. Anchetatorii încearcă acum să afle cum a fost posibil ca omul să scoată atâţia bani, fără ca iniţial cineva să îşi dea seama.

IMAGINI SURPRINSE DE CAMERELE DE SUPRAVEGHERE ALE SUCURSALEI PE CARE O CONDUCEA:

În ziua în care a vrut să-şi pună capăt zilelor, la banca pe care o conducea de mai bine de o lună se descoperise furtul: 100.000 de euro lipseau din conturi. Cheltuise deja 60.000, în noaptea de Revelion, la jocurile de noroc, spun poliţiştii.

Tânărul a urcat la un balcon de la etajul nouă, unde a stat cel puţin o oră. Acolo ar fi încercat mai întâi să se spânzure, bănuiesc vecinii. Nu se ştie de ce, a coborât un etaj mai jos. A trimis, se pare, mai multe SMS-uri familiei, în care îşi explica gestul. Apoi s-a aruncat de la balcon.

Clienţii băncii nu vor avea de suferit de pe urma furtului. Pagubele vor fi suportate din asigurare.

Antena 3

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close