Antena 3 Actualitate Tânărul din București care s-a aruncat în gol de pe un cămin era antrenor de fitness și abandonase ASE-ul

Tânărul din București care s-a aruncat în gol de pe un cămin era antrenor de fitness și abandonase ASE-ul

de Andreea Cigolea    |    05 Mar 2021   •   14:11
Tânărul din București care s-a aruncat în gol de pe un cămin era antrenor de fitness și abandonase ASE-ul

Un student de 23 de ani din București s-a aruncat de pe căminul în care locuia, după 3 ore în care a stat pe acoperiș. La fața locului se aflau deja ambulanțele și negociatorii, precum și un psiholog, însă din nefericire acesta nu a fost convins să coboare. 

Tânărul a fost resuscitat minute în șir, însă din păcate a murit.

Tânărul este născut în 1998 și este cunoscut ca fiind consumator de droguri. Se pare că era în sevraj, fiind incoerent în timpul negocierilor. În momentul în care polițiștii au urcat să îl salveze, tânărul a blocat fereastra de acces. Gestul de aruncare a fost deliberat, fiind exclusă ipoteza alunecării. 

Băiatul a fost abandonat de părinți, până la 14 ani a locuit în sat în apropierea Bucureștiului, după care s-a mutat în Capitală, unde a locuit în zona Floreasca. El a fost angajat ca receptioner și din primul an de facultate consuma droguri. Tânărul locuia la căminul de pe care s-a aruncat de 2 ani, cu chirie, era antrenor de fitness și a renunțat la Academia de Studii Economice în anul I, susțin surse Antena 3.

Încă nu se știe cu exactitate care este motivul pentru care tânărul a luat decizia extremă. De mai bine de două ore el a amenințat că se aruncă de pe căminul studențesc. Cei trei negociatori - doi bărbați și o femeie au încearcat să îl convingă să coboare.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close