Antena 3 CNN Actualitate Tanti Nuța îl știa pe criminalul din Caracal de o viață. Femeia a făcut dezvăluiri incredibile despre Gheorghe Dincă: Avea o mână de aur!

Tanti Nuța îl știa pe criminalul din Caracal de o viață. Femeia a făcut dezvăluiri incredibile despre Gheorghe Dincă: Avea o mână de aur!

Tanti Nuța îl știa pe criminalul din Caracal de o viață. Femeia a făcut dezvăluiri incredibile despre Gheorghe Dincă: Avea o mână de aur!
29 Iul 2019   •   19:50

O vecină de a criminalului din Caracal a făcut dezvăluiri incredibile despre el. Femeia susține că Gheorghe Dincă era un om liniștit, respectuos și nu îi vine să creadă la ce gesturi a recurs bărbatul.

”Îl știam pe Gheorghe. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat, eu eram la el în curte tot timpul. Era un om cuminte. Din sărut mâna nu mă scotea. Am făcut astă-toamn trei saci de vinete cu el, zacuscă, să trimită la băieți în Italia.

Mă duceam cu el la târg. Nu am crezut și nu îmi vine să cred. Aș vrea să îl văd să îi dau una. Am fost la el în curte, au fost și băieții mei. El se ocupa cu fiare.

Avea o mână de aur, Doamne ce îi ieșea din mână! Îți făcea tot ce voiai. În mizerie stătea și anul trecut. Eu în casă n-am intrat niciodată. El nu stătea aici. Avea niște odăițe, baie. Nu stătea în casa asta din față. Tatăl lui a fost un om tot așa. Era cu femeile, vorbea urât cu ele. Era afemeiat. Femeia lui Gheorghe s-a mutat în Italia cu copiii.”, a zis tanti Nuța, o vecină a criminalului.

×

News Hour with CNN

În cazul unui atac aerian, bucureștenii se află într-un real pericol | Situaţia buncărelor din România

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close