Antena 3 CNN Actualitate Târg de joburi pentru tineri

Târg de joburi pentru tineri

Târg de joburi pentru tineri
13 Apr 2007   •   09:08

Vineri, 13 aprilie, se deschide cea de a doua ediţie a celui mai amplu târg de carieră din România, ?Angajatori de top?. Evenimentul va avea loc la Sala Palatului din Bucureşti şi vor participa peste 100 de firme angajatoare ce vor prezenta peste 2.000 de oferte de locuri de muncă. ?Ne aşteptăm ca la această ediţie să participe minimum 10.000 de vizitatori. La ediţia de anul trecut au participant 12.000 de persoane, cifră ce poate fi depăşită, în acest an?, a declarat, joi, pentru ROMPRES, Business Development Manager al firmei organizatoare Catalyst Solution, Ana Giurcă.

Târgul va fi deschis pe 13 şi 14 aprilie, între orele 10.00 şi 18.00. Pot fi găsite posturi pentru studenţi şi pentru tineri cu experienţă, în domeniile IT&C, bancar, real estate şi construcţii, consultanţă şi audit, auto, industria farmaceutică, servicii. Locurile de muncă sunt oferite de jucătorii principali de pe piaţa românescă, potrivit declaraţiilor Anei Giurcă.

În cadrul ediţiei 2007 a târgului vor avea loc prezentările a 25 de companii, workshopuri pe teme de carieră. De asemenea, participanţii pot accesa un sistem de evaluare a compatibilităţii între profilul psihologic şi profesia aleasă.

Rompres

×
Parteneri
Motivul răpirii omului de afaceri moldovean dintr-o parcare din Capitală
x close