Antena 3 CNN Actualitate Târgovişte. Răzbunare cu focuri de armă în faţa unei case de pariuri

Târgovişte. Răzbunare cu focuri de armă în faţa unei case de pariuri

Târgovişte. Răzbunare cu focuri de armă în faţa unei case de pariuri
09 Mar 2008   •   10:15

Zeci de tineri s-au luat la bătaie, în Târgovişte, în faţa unei case, de pariuri sportive. Un băiat a fost împuşcat, în confruntare. Liderii găştilor, implicate în schimbul de focuri, au primit mandate de arestare, pentru 29 de zile. Scandalul a izbucnit sâmbătă seară, în faţa casei de pariuri şi la doar câţiva metri de un liceu şi de o facultate. Se pare că unul dintre tineri a vrut să se răzbune pentru că, în urmă cu câţiva ani, a intrat la închisoare, în Franţa, în urma unei mărturii depuse de rivalul său.

Cele două găşti s-au întâlnit faţă în faţă, iar unul dintre tineri a scos un pistol cu gloanţe de cauciuc şi a tras. În clipa următoare, rănit la mână, celălalt tânăr i-a luat pistolul şi l-a împuşcat în picior. Pentru angajata casei de pariuri au fost clipe de groază. Poliţiştii au intervenit imediat şi au oprit scandalul. Cei 20 de tineri din cele două găşti au ajuns la poliţie.

Poliţiştii au percheziţionat maşinile de lux ale tinerilor implicaţi în scandal. În scandal a fost rănit uşor şi un tânăr de 15 ani.

Observator

×
Parteneri
Mărturia exclusivă a celui care l-a dus pe Prințul Paul în Malta
x close