Antena 3 CNN Actualitate Tăriceanu aşteaptă rezultatul anchetei pentru o decizie în cazul Orban

Tăriceanu aşteaptă rezultatul anchetei pentru o decizie în cazul Orban

Tăriceanu aşteaptă rezultatul anchetei pentru o decizie în cazul Orban
21 Dec 2007   •   10:47

Premierul Călin Popescu-Tăriceanu aşteaptă rezultatul anchetei făcute de procuratură în cazul Orban, pentru a putea lua o decizie în ceea ce-l priveşte pe ministrul Transporturilor. ?Trebuie să vedem care este rezultatul cercetărilor anchetei făcute de procuratură şi, în funcţie de aceste lucruri, voi putea să decid?, a declarat Tăriceanu. Şeful Guvernului a subliniat că, până în prezent, nu există decât ?acuzaţii din presă?, teren pe care nu se poate pronunţa.

Între timp, ancheta continuă în cazul accidentului produs duminică de ministrul Transporturilor, Ludovic Orban. Acesta neagă în continuare că ar fi accidentat-o pe tânără şi că ar avea o înţelegere cu familia acesteia. La Parchetul General a fost o noapte lungă, iar vineri de dimineaţă au continuat audierile. Vineri, la Parchetul General s-a aflat, pentru a doua oară, Gavril Todean, tatăl presupusei victime. La ieşire de la audieri însă, el a spus că nu a avut nimic de declarat la Parchet. A precizat doar că joi i s-a făcut fetei sale o expertiză medico-legală. Şi ministrul Ludovic Orban ar putea fi audiat de procurori, în legătură cu accidentul de duminică.

Tatăl presupusei victime a accidentului ministrului Orban refuză să fie testat cu detectorul de minciuni.

Orban recunoaşte că a avut o discuţie cu tânăra, după accident, dar neagă în continuare că ar fi lovit-o cu maşina. Ministrul Transporturilor spune că, în momentul în care maşina sa a derapat, avea o viteză destul de mare, 55-60 de kilometri pe oră.

Antena 3

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close