Antena 3 CNN Actualitate Tăriceanu: Ministerul Transporturilor, vinovat de înaintarea lentă a lucrărilor la autostrada Transilvania

Tăriceanu: Ministerul Transporturilor, vinovat de înaintarea lentă a lucrărilor la autostrada Transilvania

Tăriceanu: Ministerul Transporturilor, vinovat de înaintarea lentă a lucrărilor la autostrada Transilvania
22 Aug 2008   •   09:11

Se pare că autostrada Transilvania nu va fi dată în folosinţă prea curând. Până în prezent doar 6 kilometri au fost finalizaţi, din cei 415, pe care îi are întreaga autostradă. Premierul Călin Popescu Tăriceanu crede că Ministerul transporturilor este responsabil pentru ritmul lent al lucrărilor.

Singurele probleme care întârzie lucrările la autostrada Transilvania sunt, în opinia premierului, legate de exproprieri şi avize. Vinovat pentru lipsa acestora este Ministerul Transporturilor.

"Este nevoie de mai multă implicare a Ministerului Transporturilor pentru a rezolva probelemele care apar la acest gen de lucrări." a declarat premierul, în cadrul vizitei efectuate pe şantier.

În acest an, guvernul a alocat 450 de milioane de euro pentru lucrări. Până acum, au ajuns în conturile firmei Bechtel doar 226 de milioane. Constructorii se plâng că statul le este dator cu 67 de milioane de euro pentru lucrările din aprilie.

Antena 3

×
Parteneri
Vremea se încălzeşte în toată ţara. ANM, prognoza meteo actualizată
x close