Antena 3 CNN Actualitate Tăriceanu: Sistemul de construcţii pe litoral ?seamănă cu orientul subdezvoltat?

Tăriceanu: Sistemul de construcţii pe litoral ?seamănă cu orientul subdezvoltat?

Tăriceanu: Sistemul de construcţii pe litoral ?seamănă cu orientul subdezvoltat?
10 Mai 2008   •   16:53

Modul în care se construieşte pe litoral îl nemulţumeşte profund pe Premier. Călin Popescu Tăriceanu a atenţionat autorităţile locale că turismul va avea mult de suferit din cauza nerespectării planului de urbanism. El le-a cerut autorităţilor locale din Constanţa să facă disciplină în construcţii.

Premierul a apreciat că ?avem un fel de regim de construcţii extrem de pestriţ care seamană mai degrabă cu orientul subdezvoltat şi nu cu o ţară europeană.? El a adăugat că ?Nu peste mulţi ani vor regreta că au dat cu atât de multă uşurinţă autorizaţii pentru a se construi în fel şi chip, fără un plan de urbanism bine gândit?.

PREMIERUL ESTE NEMULŢUMIT DE MODUL ÎN CARE SE CONSTRUIEŞTE PE LITORAL

Premierul a vizitat Sanatoriul Balnear de la Techirghiol şi s-a declarat foarte mulţumit de investiţiile realizate. Sanatoriul de la Techirghiol se află în proces de reabilitate, de un an şi jumătate. Zona lacului este renumită pentru nămolul cu proprietăţi terapeutice deosebite.

Antena 3

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close