Antena 3 CNN Actualitate Tarom a anulat 16 curse din pricina condiţiilor meteo. Vedeţi cursele anulate!

Tarom a anulat 16 curse din pricina condiţiilor meteo. Vedeţi cursele anulate!

Tarom a anulat 16 curse din pricina condiţiilor meteo. Vedeţi cursele anulate!
03 Ian 2008   •   20:04

O mare parte din aeronavele Tarom sunt blocate în zapadă pe aeroportul Henri Coandă. Compania a decis să anuleze 16 zboruri, şi pentru că maşinile cu cherosen nu pot ajunge la aeronavele împotmolite în zăpadă. Gheorghe Bârlă, director al companiei Tarom, a declarat într-o conferinţă de presă că pentru cursele anulate s-au aplicat reglementările internaţionale iar pasagerii au fost reprogramaţi pentru cursele următoare ce vor decola vineri, 4 ianuarie şi chiar sâmbătă, 5 ianuarie.

Cursele anulate sunt de pe rutele Munchen, Istambul, Atena, Antalya (două curse), Salonic, Sofia, Cluj (două curse), Viena (trei curse), Chişinău, Oradea, Sibiu şi Timişoara.

Motivele întârzierilor sunt, pe de o parte, generate de faptul că aeronave nu au putut ateriza din cauza condiţiilor meteo, astfel că nu au putut pleca în alte curse, iar, pe de altă parte, mai multe avioane sunt blocate în zăpadă pe Aeroportul ?Henri Coandă?. Următoarele 24 de ore vor fi în mare măsură afectate de cursele anulate sau întârziate. Se estimează aşadar că şi vineri se vor înregistra întârzieri în decolarea avioanelor de pe Aeroportul Internaţional Henry Coandă.

CELE 16 CURSE TAROM ANULATE

Antena3.ro

×
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close