Antena 3 CNN Actualitate Tarom anulează 51 de curse în timpul summitului NATO

Tarom anulează 51 de curse în timpul summitului NATO

Tarom anulează 51 de curse în timpul summitului NATO
28 Mar 2008   •   17:58

Tarom va anula 51 de curse interne şi internaţionale pe perioada summit-ului NATO, iar 12 zboruri vor opera după un orar modificat. Conducerea companiei susţine că pasagerii au fost informaţi de acum o lună despre schimbări şi avertizează că nici nu se pune problema să ofere despăgubiri, având în vedere că este vorba despre un caz de forţă majoră. Afectate vor fi atât cursele interne, cât şi cele internaţionale. Întârzieri foarte mari ar putea apărea în ultima zi a summitului, pe 4 aprilie, când vor decola toate cele 71 de aeronave oficiale.

Pe Otopeni (Henri Coandă), restricţiile au fost impuse deja. Vineri dimineaţă, spaţiul de deasupra aeroportului a fost închis, aşa că 12 curse au avut întârzieri de aproximativ 60 de minute. În perioada 2-4 aprilie, în fiecare zi vor fi anulate câte 44 de curse aeriene care ar fi trebuit să decoleze sau să aterizeze pe Otopeni. Şi asta pentru că aeroportul Băneasa (Aurel Vlaicu) va fi folosit exclusiv pentru delegaţiile oficiale.

Cursele civile, inclusiv cele ale operatorilor low-cost, vor fi anulate sau redirecţionate pe Otopeni. Tot pe acest aeroport va ateriza şi aeronava preşedintelui american George W. Bush.

Antena3.ro

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close