Antena 3 CNN Actualitate Gest extrem al unui tată de 62 de ani: S-a blocat cu gemenii săi de doi ani în maşină şi a dat drumul la o butelie de gaz, în Salonic

Gest extrem al unui tată de 62 de ani: S-a blocat cu gemenii săi de doi ani în maşină şi a dat drumul la o butelie de gaz, în Salonic

Un bărbat în vârstă de 62 de ani s-a blocat în maşină cu gemenii săi în vârstă de doar doi ani şi a dat drumul la o butelie de gaz, în zona Melissochori din Salonic. Alarma a fost dată de fosta soţie.

Gest extrem al unui tată de 62 de ani: S-a blocat cu gemenii săi de doi ani în maşină şi a dat drumul la o butelie de gaz, în Salonic
Sursa foto: protothema.gr
de Ioana Mircea    |    21 Mar 2023   •   11:44

Incident incredibil în zona Melissochori din Salonic, unde un tată s-a închis în mașină cu gemenii săi, un băiat și o fetiță în vârstă de doi ani și cinci luni, și a deschis o butelie de gaz.

Alerta a fost dată de fosta soţie a bărbatului şi mama celor doi copii, duminică seară, în jurul orei 20.30. Autoritățile ajunse la faţa locului au simțit mirosul de gaz și fără să mai piardă timpul, au spart geamurile mașinii și i-au eliberat pe cei mici şi pe tatăl lor.

"În acel moment, colegii și cei care ne aflam în Centrul de Operații simțeam că propriii noștri copii sunt în pericol. A fost un episod dificil, când ai de-a face cu gaze și nu ești expert, este și înfricoșător și dificil. Însă nu mai conta nimic, nu le era frică de nimic, grija lor era una singură și au reușit", a declarat ofițerul Christos Symeonidis.

Citeşte şi: Şi-a pus capăt zilelor chiar la locul de muncă | Drama Olimpiei Bratu, directoarea bibliotecii din Târgu Jiu

Cei doi copii au fost transportați cu ambulanțele EKAV la spitalul Hipocrate, în timp ce tatăl lor, în vârstă de 62 de ani, a fost dus la Spitalul Militar 424. Din fericire, viața niciunuia dintre ei nu este în pericol.

Se pare că bărbatul este pensionat din Forțele Aeriene și, până la această oră, nu se știe ce a stat în spatele gestului extrem. Împotriva lui a fost deschis un dosar penal, în timp ce polițiștii din Salonic continuă cercetările pentru a stabili circumstanțele în care s-a produs incidentul, potrivit protothema.gr.

×
Subiecte în articol: Grecia
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close