Antena 3 CNN Actualitate Florin Barbasc, tatăl Cătălinei Ponor, arestat după ce a bătut doi poliţişti din Constanţa

Florin Barbasc, tatăl Cătălinei Ponor, arestat după ce a bătut doi poliţişti din Constanţa

Tatăl vitreg al Cătălinei Ponor a fost arestat preventiv, după ce a agresat doi poliţişti, în cursul zilei de 6 martie. Bărbatul, administrator al Cătălina Ponor Body Fit a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fost implicat într-un scandal.

Florin Barbasc, tatăl Cătălinei Ponor, arestat după ce a bătut doi poliţişti din Constanţa
Sursa foto: Sursa foto: Facebook
de Maria Zărnescu    |    08 Mar 2021   •   10:26

Pentru Florin Barbasc procurorii au emis o măsură preventivă, după ce anchetatorii au stabilit că în data de  6 martie, în jurul orei 9.00, tatăl vitreg al gimnastei a lovit cu pumnul doi poliţişti locali care încercau să îl imobilizeze.

În prealabil, bărbatul a refuzat să se legitimeze, în timp ce încerca să intre în incinta sălii de sport din strada Gheoghe Dima nr. 2.

Poliţiştii au fost transportaţi la spital în urma incidentului, ambii necesitând 3 până la 4 zile de îngrijiri medicale.

Pentru moment, contactat de Antena 3, avocatul familiei a precizat că nu doreşte să ofere detalii pentru moment, bărbatul fiind plasat sub control judiciar. 

Cătălina Ponor a anunţat că nu se va vaccina anti-COVID

Gimnasta a anunţat în urmă cu puţin timp că nu se va vaccina împotriva infecţiei cu SARS-CoV-2.  Sportiva este de părere că serul ar putea aduce o serie de probleme la testele antidopping.

"Mi se pare, în primul rând, că s-a obținut prea repede și, în al doilea rând, nu știm care sunt reacțiile adverse ale acestui vaccin. Se dau doar presupuneri și e bine să ne informăm despre acest vaccin. Mai aștept. Am răbdare", a declarat Ponor, într-un interviu acordart Fanatik.

Totuşi, gimnasta este de părere că toţi sportivii profesionişti vor fi nevoiţi să se imunizeze mai devreme sau mai târziu. 

 


 

×
Subiecte în articol: Catalina Ponor
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close