Antena 3 Actualitate Tatăl copilului căzut de la geamul grădiniţei cere despăgubiri morale de 300.000 euro

Tatăl copilului căzut de la geamul grădiniţei cere despăgubiri morale de 300.000 euro

de M.Z.    |    28 Oct 2011   •   18:40
Tatăl copilului căzut de la geamul grădiniţei cere despăgubiri morale de 300.000 euro
Sursa foto: Foto: Intact Images

Tatăl copilului ajuns la spital în comă după ce a căzut de la geamul grădiniţei a vorbit vineri pentru prima dată. El şi-a spus durerea, după ce a depus plângere penală împotriva educatoarei care trebuia să îi supravegheze copilul, dar şi împotriva instituţiei de învăţământ. A cerut şi despăgubiri morale de 300.000 de euro.

Omul spune că fiul său a ieşit din comă, însă nu se simte foarte bine.

Bărbatul povesteşte că, în urmă cu zece zile, şi-a dus fiul la grădiniţă ca în oricare zi şi l-a găsit apoi pe un pat de spital, în comă profundă. Nici acum nu înţelege ce s-a întâmplat, cum de băiatul lui a căzut de la 12 metri înălţime în timp ce ar fi trebuit să fie supravegheat?

Vineri, omul a depuns plângere penală împotriva educatoarei de 21 de ani, dar şi împotriva instituţiei de învăţământ.

Din partea instituţiei însă, unde băiatul era în grupa mijlocie, nici o reacţie. Angajaţii au primit şi ei indicaţii clare - să nu povestească nimănui ce s-a întâmplat acolo.

În paralel cu ancheta procurorilor şi Inspectoratul Şcolar verifică ce nereguli au existat la grădiniţă la nivel administrativ.


Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close