Antena 3 CNN Actualitate EXCLUSIV! Tatăl Mădălinei Manole luptă pentru viaţă, infectat cu COVID. Este intubat la Terapie Intensivă, la spitalul judeţean din Ploieşti

EXCLUSIV! Tatăl Mădălinei Manole luptă pentru viaţă, infectat cu COVID. Este intubat la Terapie Intensivă, la spitalul judeţean din Ploieşti

Ion Manole, tatăl regretatei artiste Mădălina Manole, este internat în stare gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Ploieşti, infectat cu Coronavirus. El a fost intubat şi respiră ajutat de un ventilator mecanic. A ajuns joi la unitatea medicală unde trebuia intubat imediat, doar că la Secţia de Terapie Intensivă nu era niciun pat liber. Aşa că Ion Manole a fost nevoie să aştepte, într-o secţie a spitalului, eliberarea unui loc.

EXCLUSIV! Tatăl Mădălinei Manole luptă pentru viaţă, infectat cu COVID. Este intubat la Terapie Intensivă, la spitalul judeţean din Ploieşti
de Cristi Popovici    |    05 Sep 2020   •   11:02

În cele din urmă, lui Ion Manole i s-a oferit un loc la Terapie Intensivă, după ce starea unuia din pacienţii internaţi aici s-a îmbunătăţit şi a permis mutarea lui pe o altă secţie a spitalului.

Tatăl Mădălinei Manole, în vârstă de 77 de ani, respiră în acest moment ajutat de un ventilator mecanic, iar următoarele ore sunt critice pentru evoluţia stării sale de sănătate, spun medicii. Fiul său, Marian Manole, spune că simptomele au apărut brusc şi starea sa de sănătate s-a înrăutăţit de la o oră la alta.

Şi Marian Manole a fost infectat cu Covid-19 şi a stat aproape două săptămâni internat în spital. La el, infecţia s-a manifestat mai uşor şi a trecut cu bine peste acest necaz. 

"Sunt sigur că Mădălina și Bunul Dumnezeu o să aibe grijă de tata! Ca el să mai rămână aici,pe pământ! Dacă tata nu va rezista,asta i a fost soarta! Toți ne ducem cândva! Și vor fii împreună,acolo sus! Dar,tata e puternic! Toată viața lui a fost un luptător!", este mesajul postat pe Facebook de fiul lui Ion Manole.

Citeşte şi: Fratele Mădălinei Manole cere redeschiderea dosarului morţii îndrăgitei artiste.

Pe 14 iulie, s-au împlinit 10 ani de când Mădălina Manole a murit. Solista de muzică uşoară s-a sinucis, la vârsta de 43 de ani.

×
Subiecte în articol: Ion Manole Mădălina Manole
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close