Antena 3 CNN Actualitate Taximetrist certat cu legea. După ce te încarcă la bani, te ameninţă cu bătaia (VIDEO)

Taximetrist certat cu legea. După ce te încarcă la bani, te ameninţă cu bătaia (VIDEO)

Taximetrist certat cu legea. După ce te încarcă la bani, te ameninţă cu bătaia (VIDEO)
Sursa foto: taximetrist
25 Iun 2009   •   20:41

Taxiul e o loterie oriunde în lume, dar mai ales în Bucureşti. Dacă eşti din provincie şi nu ştii drumul, s-ar putea să te treezeşti că plăteşti de cel puţin două ori cât face cursa. O femeie ?a îndrăznit? să îl filmeze pe taximetristul care se pregătea să o înşele. Rezultatul? S-a ales cu înjurături, ameninţări...ba chiar a fost şi scuipată de taximetristul care, culmea, e o cunoştinţă veche a poliţiştilor.

O femeie singură ia un taxi de la Gara de Nord. Pleacă maşina şi femeia observă cum aparatul taxează probabil fluxul de aer condiţionat. Speriată de perspectiva de a cere un credit ca să plătească o cursă cu taxiul femeia îi cere taximetristului să oprească. Pentru 800 de metri, bărbatul îi cere clientei aproape 40 de lei.

E preţul lui şi e unica lege după care se ghidează. Cea a intimidării. Femeia a făcut plângere la OPC iar reporterii Antena 1 l-au filmat cu camera ascunsă.

Bărbatul din imagini vine cu noaptea în cap la Gara de Nord. Ia doar femei în cursă. Cum-necum reuşeşte să le câştige încrederea. Reporterul a cerut să meargă la aeroportul Băneasa. Ajunşi la aeroport, taximetristul nu vrea să-şi lase clienta în faţă. Mai mult, o informează că pentru staţionare îi va percepe o taxă de 100 de lei noi.

În timpul staţionării, bărbatul se teme de apariţia Poliţiei şi lipeşte tarifele pe portiere. Când reporterii Antena 1 se demască, taximetristul se înfurie. Pentru că nu are autorizaţie de circulaţie în capitală, va fi amendat cu 1000 de lei. Poliţiştii spun însă că îl cunosc de multă vreme.

?În ultimele 8 luni noi am efectuat mai multe acţiuni cu cei de la Control Taxi, ocazie cu care el a fost sancţionat de 5 - 6 ori, ajungând la faimoasa sumă de 175.000 lei, vorbesc de lei noi? declară reprezentanţii legii.

Bărbatul are pe numele său şi două dosare penale pentru înşelăciune şi ameninţare.



Antena3.ro

×
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close