Antena 3 CNN Actualitate Taximetrist înjunghiat în gât de un client. E ireal ce a pățit agresorul, când a încercat să fugă!

Taximetrist înjunghiat în gât de un client. E ireal ce a pățit agresorul, când a încercat să fugă!

Taximetrist înjunghiat în gât de un client. E ireal ce a pățit agresorul, când a încercat să fugă!
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebook
24 Noi 2019   •   09:46

Un taximetrist a fost înjunghiat în gât de către clientul pe care tocmai îl transportase la destinație, pe o stradă lăturalnică din apropiere de Strada Petru Rareș, din Botoșani. Taximetristul, care a fost rănit și transportat la spital, a fost găsit chiar în timp ce polițiștii îl legitimau pe suspect.

După finalizarea cursei, clientul a scos brusc un cuțit, pe care i l-a înfipt taximetristului în gât și în piept, de mai multe ori. Imediat cum sângele a început să curgă din plaga de mari dimensiuni, atacatorul a ieșit din mașină și a luat-o la fugă pe străzile lăturalnice, scrie monitorulbt.ro.

Norocul taximetristului a fost că un echipaj de Poliție l-a văzut pe atacator fugind și l-a oprit, realizând imediat ce s-a întâmplat, astfel că a fost chemat în sprijin echipajul cu medic al SMURD, pentru a-i acorda primul ajutor victimei.

“Pacientul a fost preluat în stare gravă și transportat la Urgențe. Prezenta plăgi tăiate în zona gâtului, torace și menton. Avea mai multe plăgi și a mers direct la sala de operații cu hemoragie masivă”, a precizat un asistent din cadrul UPU-SMURD.

Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor, în cauză fiind sesizat și Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoșani.

×
Parteneri
Afacerea de succes cu care un italian a dat lovitura în Buzău
x close