Antena 3 CNN Actualitate Taximetriştii, nemulţumiţi de hotărârea Aeroportului Băneasa de a reduce numărul maşinilor din zonă

Taximetriştii, nemulţumiţi de hotărârea Aeroportului Băneasa de a reduce numărul maşinilor din zonă

Taximetriştii, nemulţumiţi de hotărârea Aeroportului Băneasa de a reduce numărul maşinilor din zonă
22 Iul 2008   •   08:47

Vor fi mai puţine taxiuri în Aeroportul Băneasa. Decizia a fost confirmată săptămâna trecută în urma unei întâlniri între avocaţii aeroportului şi reprezentantii firmelor de taxi. Hotărârea i-a nemulţumit pe taximetrişti, care susţineau că nu vor mai transporta clienţii. Asta doar până la sosirea primei curse aeriene. Când au vazut pasageri, şoferii n-au rezistat tentaţiei.

Hotărârea de a muta staţia de taxi mai departe de aeroport şi limita de 10 taximetre care pot staţiona în faţa aeroportului i-a scos din pepeni pe taximetrişti.

Nu toţi erau la fel de categorici. Alţii mărturiseau că nu pot merge acasa fără bani, prin urmare nu pot refuza clienţii.

Taximetriştii cred că totul se întâmplă din cauza unor interese

Cconducerea Aeroportului Băneasa susţine că decizia a fost luată în urma zecilor de plângeri pe care pasagerii le-au făcut la adresa taximetriştilor.

Tarifele practicate de taximetriştii din aeroport diferă de la o firmă la alta, iar cele ale particularilor pot ajunge şi la 7,9 lei pe km. Sumele nu sunt afişate întotdeauna la vedere.

Antena3


×
Parteneri
O biserică din Alba a ars până la temelie, chiar în prima zi de Paște
x close