Antena 3 CNN Actualitate Taximetristul care şi-a înjurat clienta pe care vroia să o înşele avea de plătit amenzi de aproape 200.000 de lei

Taximetristul care şi-a înjurat clienta pe care vroia să o înşele avea de plătit amenzi de aproape 200.000 de lei

Taximetristul care şi-a înjurat clienta pe care vroia să o înşele avea de plătit amenzi de aproape 200.000 de lei
Sursa foto: Taximetrist
27 Iun 2009   •   11:58

Taximetristul care a fost prezentat joi înşelându-şi clientele şi înjurîndu-le a rămas fără dreptul de a mai practica taximetria, iar primăria Vidra îl va da în judecată pentru neplata amenzilor de aproape două miliarde de lei vechi.

Taximetristul este o persoana în vârsta, respectabilă, care însă nu pierde nicio ocazie ca să-şi jignească clienţii care-şi dau seama că au fost păcăliţi. Acum el este fost taximetrist, pentru că, începând de vineri, a ramas un simplu şofer, după ce primarul comunei Vidra, în care locuieste domnul Gheorghe Ristea şi-a vazut localnicul la emisiunea Observator.

Fostul taximetrist va primi şi o somaţie de plată pentru cele aproape 20 de amenzi pe care le are de plătit, care însumează aproximativ 200.000 de lei. În cazul în care nu îşi va plăti datoriile în termenul prevăzut de lege, Gheorghe Ristea va fi acţionat în instanţă pentru recuperarea banilor.

În plus, Florin Niculae, primarul comunei Vidra, şi-a cerut scuze public persoanelor care au avut probleme cu taximetristul. ?Doamnelor care au fost păcălite şi jignite de acest individ îmi cer scuze public în numele acestui bădăran şi în numele fostului primar care l-a autorizat.? ?Cât voi sta eu aici nu i se va mai elibera autorizaţie de taximetrist?, a promis primarul.

Observator

×
Subiecte în articol: taximetrist amenda
Parteneri
Harta clanurilor interlope din estul României
x close