Antena 3 CNN Actualitate Telenovelă la Petroșani. Iubita unui afacerist a fugit cu 80.000 de euro la un interlop

Telenovelă la Petroșani. Iubita unui afacerist a fugit cu 80.000 de euro la un interlop

Telenovelă la Petroșani. Un afacerist o acuză pe fosta iubită că i-ar fi furat 80.000 de euro și ar fi dispărut din țară. Procurorii bănuiesc că suma ar fi ajuns la Iaşi, la un interlop din oraş, însă la percheziții n-au găsit nimic, iar acum au pierdut urma banilor.

Telenovelă la Petroșani. Iubita unui afacerist a fugit cu 80.000 de euro la un interlop
Sursa foto: Agerpres
de Cristina Tudorache    |    17 Iul 2020   •   18:15

Afaceristul înșelat se numește Nalkiashari Shariat Nasrollah și deține mai multe case de amanet în Petroșani. El a avut o relație cu o tânără de etnie romă, numită Esmeralda Florentina Furdui, care i-ar fi sustras din seif suma de 74.150 de euro şi 50.000 de RON, după ce l-ar fi adormit.

“Furdui Florentina (Ynna) a furat suma de 74.150 de euro şi 50.000 de RON în dimineaţa zilei de 23-24 septembrie 2019, bani aparţinând casei de schimb valutar deţinută de Naser. Persoanele care pot da relaţii despre acest eveniment, informaţii care pot fi utile în recuperarera banilor, vor fi recompensaţi”, se arată într-un anunţ postat pe reţelele sociale, la scurt timp după faptă. 

Iubita afaceristului, de negăsit. Procurorii au pierdut și urma banilor

Potrivit unor surse din anchetă, tânăra ar fi restituit o parte din bani, însă a rămas cu o datorie de aproximativ 80.000 de euro. Procurorii din Petroşani credeau că acești bani se află la un interlopul ieșean Jean Mărăraş din clanul Tănase, după ce au interceptat conversații între cei doi.

Avocatul interlopului susține că perchezițiile și acuzațiile aduse clientului sunt nefondate. Misterul este cu atât mai mare pentru că tânăra Esmeralda, acuzată și ea de furt calificat, este de negăsit, iar surse din achetă spun că ar fi fugit din țară.

Imagini de la percheziția la domiciliul interlopului din Iași: 

×
Subiecte în articol: iubita afacerist bani
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close